Deadline tulee aina liian aikaisin

Ilmiö on taatusti jokaiselle tuttu. Jotain pitäisi tehdä, mutta toimeen tulee tarttuneeksi tosissaan vasta kun on vähän liian myöhäistä. Pätee ainakin minulla niin opiskeluun, työelämään kuin muihinkin puuhasteluihin.

Tänään poden ryhtymisreippauden puutetta blogihaasteen kautta. Löin kahden kaverin kanssa vetoa siitä, että ennen vuodenvaihdetta itse kullakin on pystyssä blogi ja siellä vähintään kaksi kirjoitusta. Kun vuotta oli 22 tuntia jäljellä, asensin WordPress-blogialustan ja mietin, että ollaan taas kerran vähän viime tingassa liikkeellä. Koska sekä Oikokulma että Faktori 2.0 ovat olleet kirjoituksineen linjoilla jo viikkotolkulla, on itsekin tarpeen pitää matka mielessä.

Blogin sisältö on vallattoman vapaasti kaikkea sitä, mistä itse olen kiinnostunut. En ylläty, jos pian alkavan vuoden aikana käsitellään robotiikkaa, teknologiaa yleisesti, opettamista ja opiskelua, kirjoja ja valokuvausta.

Teknologiaa blogiin tulee siinä määrin, että rakkaudesta teknologiaan istuu kuvaamaan sisältöä aika hyvin. Fraasi määrittää myös ensimmäiset aiheet: tämän nollannen tekstin jälkeen ensimmäinen tai kaksi ensimmäistä kertoo rakkaudesta — sen jälkeen siirrytään nörttiaiheiden pariin. Rakkaudesta teknologiaan.

Tietoa kirjoittajasta

Sakari Koivunen

Nörtti sekä robottiautomaation että tietojärjestelmien suunnalta katsottuna.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s